Παιγνιώδης τύπος


είμαι κατά βάθος (1.), γι' αυτό δέχτηκα την πρόσκληση του Αntoine να γράψω 11 άχρηστες πληροφορίες για μένα:

2.) Χάνω πάντα στα παιχνίδια (ελπίζω να μην χάσω και σε αυτό) - σε αντίθεση με την αδερφή μου- και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την Τύχη. Είναι αυτό που λέει ο λαός, "καλύτερα να είσαι τυχερός παρά προκομμένος".

3.)Πήγα να ανοίξω η ανόητη λογαριασμό στο Facebook, μόνο και μόνο για να δω τι είναι αυτό το νέο "φρούτο" και πώς λειτουργεί. Μέσα στο πεντάλεπτο της διαδικασίας εγγραφής μου, είχε γεμίσει το μέιλ μου από μηνύματα άσχετων που με βομβάρδιζαν με καλέσματα να γίνω φίλη τους(;), να γίνουν αυτοί φίλοι μου(;), θα σας γελάσω. Και τους γέλασα. Έκλεισα αμέσως το Facebook και προτίμησα ένα άλλο οποιοδήποτε book.

4.)Βλέπω φανατικά τις τηλεοπτικές σειρές MONK και Dr HOUSE.

5.)Συχνά το παίζω "σωτήρας" διαφόρων και με μαθηματική ακρίβεια τρώω τα μούτρα μου.

6.)Μένω ήσυχη και γαλήνια στη γωνιά μου, όποια κι αν είναι αυτή: από την αυλή του σχολείου, μικρή όταν ήμουν, μέχρι σήμερα κάποια γωνιά της ζωής. Έρχονται -επίσης με μαθηματική ακρίβεια- πάντα οι πιο απίθανοι τύποι και καταφέρνουν να τσακωθούν μαζί μου.

7.)Αγαπάω τις παραλίες με λευκά γυαλιστερά βότσαλα και τις βαθιές πρασινογάλαζες ιριδίζουσες θάλασσες.

8.)Τελευταία ανακάλυψα ότι είμαι ένας πολύ αποτελεσματικός καθρέφτης για τους άλλους. Τους αφήνω για καιρό να καθρεφτίζονται κατά πώς θέλουν εκείνοι στην όψη (άποψη-κάτοψη) μου, μέχρι που σπάω χιλιάδες κομματάκια και τους καταστρέφω το παραμορφωμένο είδωλο.

9.)Συνηθίζω να γίνομαι εύκολα εξομολογητική, πράγμα που εκλαμβάνεται ως αδυναμία ακόμη πιο συχνά. Απλώς μιλάω αληθινά για μένα. Είμαι εξ-ομολογητική, όχι απ-ολογητική.

10.)Νομίζω ότι το έχω ξαναπαίξει το παιχνίδι, αλλά δεν θυμάμαι τι έχω γράψει.

11.)Με ενοχλεί η υφέρπουσα αγένεια κάποιου. Μπορεί να μιλάει "με το σεις και με το σας", αλλά να είναι βαθιά ενοχλητικός, ιδίως κάνοντας αδιάκριτες ερωτήσεις. Τότε δυσκολεύω επίτηδες την επικοινωνία, γίνομαι αντιπαθητική και πετυχαίνω να σταματήσει να μου μιλάει. Η καθαρή αγένεια είναι πιο έντιμη από την ψεύτικη ευγένεια.